Hopa Devlet Hastanesi
ANASAYFA HAKKIMIZDA POLİKLİNİKLER BİRİMLER HABERLER DUYURULAR İHALELER UYGULAMALAR İLETİŞİM ARA

DÜNYA ASTIM GÜNÜ ÇEŞİTLİ AKTİVİTLERLE KUTLANDI

12 Nisan 2017, 18:39
 İçeriği Word Olarak Kaydet
 Bu Sayfa 999 Defa Tıklanmıştır.

Dünya astım günü münasebetiyle her yıl mayıs ayının ilk haftası çeşitli etkinliklerle astım hastalığına farkındalık oluşturmak için kutlamalar yapılmaktadır.Bu amaçla hastanemize başvuran astım hastalarımıza ikramlı söyleşimizi Hopa Devlet Hastanesi olarak bu yıl 2.sini düzenlemiş ve geleneksel hale getirmeyei amaçlamaktayız.Hastanemiz Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm.DR.Dilek KARADOĞAN astım hastalığı ve yeni gelişmler hakkında hastalarımıza açıklamalarda bulundu.

Hastalar ayrıca bu organizasyon için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu haber 999 defa okunmuştur.

Palyatif Bakım Ünitemiz Hizmete Açıldı

Palyatif Bakım Ünitemiz Hizmete Açıldı Hastanemiz bünyesinde kurulan Palyatif Bakım Ünitesi, Artvin Valisi Ömer DOĞANAY' ın katılımıyla hizmete açı...

Hastane Yöneticilerimiz Ebeler Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Hastane Yöneticilerimiz Ebeler Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Bu Site Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bilgi Sistemleri İl Koordinatörlüğü Tarafından Dizayn Edilmiştir.
Site Yönetim İşlemi İsmail YİĞİT Tarafından Kontrol Edilmektedir  Web Panel - for design metkanse